La Med Turkish, ne angajăm să oferim o experiență completă de înfrumusețare medicală, axată pe sănătate și satisfacția pacientului. Misiunea noastră este de a îmbunătăți viața oamenilor prin oferirea unui mediu sigur și confortabil pentru tratamentele estetice.

Cu tehnologii avansate și o echipă dedicată de profesioniști, ne asigurăm că fiecare pacient primește atenție individualizată și un plan de tratament personalizat. Ne străduim să îmbinăm rezultatele spectaculoase cu un serviciu excelent și un suport continuu pentru pacienți.

Ne dedicăm să oferim cele mai bune opțiuni de îngrijire estetică și să încurajăm încrederea în sine prin îmbunătățirea aspectului fizic.
La „Med Turkish”, sunteți în mâinile unor profesioniști dedicați și pasionați de a vă ajuta să atingeți frumusețea interioară și exterioară.

Îngrijire dentară

 

Zâmbește din nou cu recunoștință datorită:

Implant dentar, Hollywood Smile, tratament de canal, albire, ortodonție și mai multe tratamente…

Chirurgie Plastică

 

Cele mai bune rezultate, cele mai bune tratamente cu

Rinoplastie, marirea sanilor, abdominoplastie (abdominoplastia), BBL, ridicarea bratelor si mai multe operatii plastice…

Tratamente Gastrice

 

Slăbește cu sănătate! Prin

Bypass gastric, manșon gastric, balon gastric…

Transplant de păr

 

Îți întărim părul înainte de a-l pierde pe tot! Cu cele mai noi tehnici FUE

Contactați-ne acum pentru a obține o consultație medicală gratuită online!

Oferim cele mai avansate tehnologii, cele mai bune spitale, cea mai experimentată echipă medicală și cel mai mare V.I.P. serviciu pentru a avea o călătorie de neuitat în domeniul sănătății și al turismului în İstanbul, Turcia.