Chirurgia bariatrică

Obezitatea

Obezitatea este una dintre problemele de sănătate cele mai mari. În toate ţările care au trecut printr-o tranziţie industrială, mediul şi mâncarea nesănătoasă afectează stilul de viaţă care este tot mai vicios şi duce la probleme de greutate.

Pentru început în tratamentul obezităţii trebuie abordate obiceiurile de mâncare, echilibrul hormonal şi tulburările psihologice de către profesioniști.

Se oferă servicii de spitalizare, diagnosticare şi tratament în ceea ce priveşte obezitatea la Istanbul, Adana, Konyași Kayseri.

Toţi pacienţii cu obezitate sunt evaluaţi de un consilier din domeniile endocrinologiei, nutriţionismului, psihiatriei și fizioterapiei. Dacă e necesar, pacientul e examinat şi de un cardiolog sau un specialist în medicină toracică. Pacienţii sunt văzuţi de specialişti în chirurgie bariatrică sau generală.

O revizuire a factorilor care influenţează obezitatease realizează, precum obiceiurile de a mânca, problemele psihologice, sau starea de sănătategenerală. Programul pentru pacient este determinat pe baza acestei revizuiri. Opţiunile care pot fi incluse sunt terapia de nutriţie, exerciţiile fizice, tratamentul medical şi cel chirurgical.

Soluțiile sunt organizate în concordanţă cu infrastructura pacientului care se luptă cu obezitatea. Echipamentul, camera de operaţie, unităţile de îngrijire intensivă, totul de la paturi la cameră este organizat în funcţie de ceea ce au nevoie pacienţii.

Pentru mărimile diferite ale corpului şi problemele de greutate se foloseşte MRI. Analiza corpului se face şi cu un computer tomograf.

Serviciile de sănătate din diverse discipline medicale sunt strânse la un loc, unde multidisciplinaritatea abordează pacienţii prin diagnostic şi tratament.

 

TERAPIA DIETEI

Pentru tratarea obezității, pacienții vor trece printr-o revizuire în ceea ce privește controlul în greutate, nutriţia şi dieta. Aici se vor planifica obiceiurile nutriţionale şi dieta la scară largă.

 

TERAPIA PRIN EXERCIȚII FIZICE

De cele mai multe ori, pacienșii cu obezitate se confruntă cu probleme de sănătate în timp ce practică un sport, iar asta se datorează excesului de grăsime. Aceste probleme duc  în general la renunţarea complete la exerciții fizice, ceea ce determină creşterea în greutate.

De aceea, doctorii şi fizioterapeuţii noștri pregătesc un program care să fie adecvat stării de sănătate a oamenilor suferind de obezitate, incluzând în program sporturi precum, înotul și exercițiile în apă. De obicei se stabilesc activităţi de 45 minute timp de 3 zile pe săptămână pentru ca pierderea în greutate a pacientului să fie mai eficientă.

 

TRATAMENTUL DE MODIFICARE A COMPORTAMENTULUI

Nutriţia pacientului şi programul de exerciţii fizice reprezintă o metodă de a pierde în greutate. Totuşi, pacientul încă vede aceste programe ca pe o soluție temporară care să îi permit întoarcerea la viaţa sa de dinainte, caracterizată de sedentarismul ce duce la creşterea în greutate. Aceşti pacienţi, ca să beneficieze de o schimbare în rutina zilnică, trebuie să meargă cu metroul în loc să conducă, să facă drumeţii în loc să gătească la sfârşit de săptămână.

 

TRATAMENT MEDICAMENTOS

Dacă ai orice problemă metabolică care cauzează creşterea în greutate ( hiperoglicemia reactivă, dependență de insulină ) că să elimini aceste probleme trebuie să iei un tratament medicamentos. Totuşi, tratamentul cu medicamente nu trebuie înţeles de persoanele obeze ca fiind un tratament.

 

CHIRURGIA BARIATRICĂ

Principiul de bază implică două operaţii bariatrice; reducerea volumului stomacului şi/ sau reducerea capacității corpului de a absorbi nutrienții din mâncare.

Cine este potrivit pentru operaţie?

Dacă ndicele de masă corporală la obezitate este de 35 şi mai mult, se recomandă un control la nutriţie, exerciţii fizice şi metode de tratament medical. În afară de acesta, indicile de masă corporal de peste 30 este caracterizat prin tensiune arterială mare, diabet, apnee în somn, care afectează stilul de viaţă. Dacă operația este necesară se determină de doctori prin examinări şi investigaţii.

Balon gastric

Balonul gastric este a doua cea mai frecventă operație la stomac după gastrectomia cu sleeve, datorită puținelor efecte secundare și rezultatelor satisfăcătoare fără tăierea stomacului.

Un balon gastric, cunoscut și sub numele de balon intragastric (IGB) sau balon gastric, este un dispozitiv medical gonflabil care este plasat temporar în stomac pentru a ajuta la reducerea greutății. Este conceput pentru a ajuta la pierderea în greutate atunci când dieta și exercițiile fizice au eșuat, iar intervenția chirurgicală nu este dorită sau recomandată pentru pacient.

Bypass Gastric

Bypass-ul gastric este o operație foarte sofisticată care urmărește să scape complet stomacul de elementele sistemului digestiv datorită creșterii masei de grăsime peste numărul normal recomandat în Indicele de masă corporală (IMC).

Eligibil: oricine depășește vârsta pubertății, cu condiția îndeplinirii condițiilor.

Misiunea noastră

La Med Turkish, ne angajăm să oferim o experiență completă de înfrumusețare medicală, axată pe sănătate și satisfacția pacientului. Misiunea noastră este de a îmbunătăți viața oamenilor prin oferirea unui mediu sigur și confortabil pentru tratamentele estetice.

Cu tehnologii avansate și o echipă dedicată de profesioniști, ne asigurăm că fiecare pacient primește atenție individualizată și un plan de tratament personalizat. Ne străduim să îmbinăm rezultatele spectaculoase cu un serviciu excelent și un suport continuu pentru pacienți.

Ne dedicăm să oferim cele mai bune opțiuni de îngrijire estetică și să încurajăm încrederea în sine prin îmbunătățirea aspectului fizic.
La „Med Turkish”, sunteți în mâinile unor profesioniști dedicați și pasionați de a vă ajuta să atingeți frumusețea interioară și exterioară.

Colaborăm cu spitale, laboratoare și centre de sănătate cu certificări precum, JCI – Joint Commission International, TS EN ISO 9001 Quality Management Certificate, ISO 14001, ISO 27001, SKS, TS EN ISO 15189, oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate cu dotări speciale.

Start typing to see pages you are looking for.
This site is registered on wpml.org as a development site.