Dental ( Implant ) Treatment Service in Turkey | Med Turkish

Tratamentul cu implant

Implantul este plasat în osul maxilarului ca să sprijine rădăcinile dinţilor artificiali  care sunt făcuți. Sunt recomandate pentru înlocuirea dinţilor lipsă, de lungă durată şi pot fi folosite pe dantură fixă sau parţial schimbătoare, rădăcini permanente artificiale în funcţia de mestecare a pacientului şi estetică.

Implanturile sunt plasate în osul maxilarului a dintelui lipsă ca să păstreze funcţia şi estetica  care este rădăcina dintelui artificial. Grosimea implantului şi lăţimea şurubului reprezintă o structură particulară. De aceea, implantul tinde să fie plasat în zona osului maxilarului și trebuie să aibă o poziție perfecta.

Calitatea osului este unul dintre factorii care afectează succesul implantului. Peroana trebuie să aibă un ţesut potrivit pentru implantul până la os. Înainte de procedura de implant dentar, trebuie efectuat în mod necesar un examen clinic şi radiologic.

Durata poate varia în funcţie de numărul de dinţi de implant. Astăzi, cu o tehnologie ce se dezvoltă, tratamentul este completat într-un timp foarte scurt. Durerea după extracţia dintelui nu este diferită de cea normală. În funcţie de preferinţa pacientului în timpul implantului dentar, se foloseşte atât anestezia generală cât şi cea locală. Atâta timp cât râmân în gură implanturile şi gingiile pacientul trebuie să fie sănătoase.   

Cine poate fi supus implanturilor dentare?

 

    • Oameni cu sănătate generală bună.
    • Persoane care nu suferă de boli cronice, cum ar fi diabetul și tensiunea arterială, sau dacă nivelul acestor boli este scăzut.
    • Persoanele ale căror maxilare le permit să aibă implanturi dentare (persoanele cărora maxilarele nu le permit să aibă implanturi dentare pot folosi tehnici mai avansate pentru a trata această problemă).