Chirurgia de tub stomacal | Gastrectomie | Procedură | Med Turkish

Chirurgia de tub stomacal ( gastrectomia longitudinală )

Gastrectomia longitudinală, numită şi chirurgia de tub stomacal, reduce volumul stomacului ( aproximativ 60 – 100 CCS .De aceea, o anumită secţiune a stomacului este îndepărtată şi tubul este operat. Este extrasă partea hormonală a stomacului. Această operaţie limitează doar cantitatea de mâncare pe care o poate primi stomacul tău și nu afectează consumul de vitamin sau alte substanțe

Rezultate

După ce ați făcut o intervenție chirurgicală de mânecă gastrică în Turcia, va trebui să faceți câteva modificări în stilul de viață pentru a ajuta procesul de recuperare. Transformarea acestor sfaturi în obiceiuri de stil de viață vă va ajuta în mod semnificativ să vă mențineți rezultatele dorite.

  1. Mișcare regulată: o persoană are nevoie de 150 până la 300 de minute de efort fizic ușor până la moderat pentru a menține un echilibru hormonal bine. Exemplele de activități fizice ușoare-moderate includ opțiuni precum înotul, mersul pe jos rapid, chiar și grădinăritul sau efectuarea treburilor casnice contează cu adevărat în acest sens.
  2. Păstrarea unei diete sănătoase: alimentele mai dense în nutrienți, dar mai scăzute în calorii sunt prietenele dvs. în pierderea și menținerea în greutate după o intervenție chirurgicală la mâneca gastrică. Rezultatele tale gastrice se bazează în mare măsură pe dieta ta. În acest moment, încercați să consumați alimente bogate în nutrienți, dar sărace în calorii, includ multe tipuri de fructe, legume și cereale integrale. Grăsimile saturate, alcoolul și gustările cu zahăr vă afectează grav progresul. Încă poți să te bucuri de ele din când în când. Dar nu atât de mult pe cât te-ai obișnuit înainte.
  3. Verificați în mod regulat cât de mult mâncați: atunci când vă urmăriți constant progresul, rezultatele vă vor motiva și mai mult în călătoria dvs. de slăbire. Este întotdeauna plin de satisfacții să vezi rezultatele tale ale benzilor gastrice.

Nu este surprinzător faptul că aceste sfaturi seamănă cu cele de slăbit. Făcând suficientă activitate fizică în fiecare zi, consumul de alimente sănătoase este de obicei oferit ca sfat de slăbire.