Tratamentul dentar restaurator | Med Turkish

TRATAMENT STOMATOLOGIC RESTAURATOR

Restaurarea dentară, obturațiile dentare sau pur și simplu obturațiile sunt tratamente utilizate pentru a restabili funcția, integritatea și morfologia structurii dentare lipsă rezultate din carii sau traumatisme externe, precum și pentru înlocuirea unei astfel de structuri susținute de implanturi dentare. Tratamentele dentare restauratorii sunt de două tipuri mari – directe și indirecte – și sunt clasificate în continuare după locație și dimensiune. O obturație de canal, de exemplu, este o tehnică de restaurare folosită pentru a umple spațiul în care se află în mod normal pulpa dentară.

Ce servicii sunt oferite în tratamentul stomatologic restaurator?

Umpluturi de amalgam, composite şi sticlă.

Traume dentare şi fracturi de abordări estetice

Estetica restaurărilor de porţelan şi de composite directe – indirecte.

Tratarea hipersensibilităţii dentare

Design-ul zâmbetului.

Albirea dentară vitală

Tratamentul pulpei vitale

Tratamentul stomatologic la diferite grupe de pacienţi

Restaurarea pre-prostetică

Ce este o faţetă laminată?

Faţetele laminate reprezintă cel mai rapid şi mai sigur mod de a fixa dinţii din faţă prin restaurarea estetică. Există trei tipuri de trăsături ale faţetelor laminate. Acestea sunt ceramic laminate, de plastic, composite laminate şi laminate. Faţetele laminate de porţelan sunt făcute din ceramică legată chimic de substanţa dintelui.

Cui putem aplica faţetele laminate?

Faţetele laminate pot fi aplicate dinţilor pătaţi, dinţilor avariaţi, dinţilor stricaţi şi scobiturilor. Dacă ai spaţii între dinţi, se pot folosi faţete laminate de asemenea. Dinţii stricaţi pot fi înlocuiţi de faţete laminate în partea din faţă ceea ce le redă un aspect estetic plăcut.

Care este durata tratamentului cu faţete laminate?

În câteva zile de tratament cu fațete laminate vor apărea rezultatele dorite. Durata tratamentului cu faţete laminate de porţelan este de 5 – 6 zile.