Implantul de barbă | Transplantul de păr facial | Med Turkish

TRANSPLANT DE BARBĂ

Deși a fi fără barbă nu este important pentru unii bărbați, este foarte enervant pentru alții și poate  determina individul să experimenteze atât resentimente psihologice, cât și sociale. Transplantul de barbă este o procedură foarte populară în întreaga lume. Oamenii care vin la noi de obicei vin cu probleme precum barbă care crește asimetric, unele zone care sunt complet fără barbă sau unele zone rare cauzate de cicatrici. Tehnica folosită în procedura de transplant de barbă este tehnica FUE. Procedura efectuată cu această tehnică nu are efecte secundare și poate fi efectuată la orice vârstă. Procedura de transplant de barbă este de obicei efectuată împreună cu transplantul de percoane. Procedura se realizează prin recoltarea foliculilor din regiunea submandibulară, regiunea pomeților și gâtul, apoi transplantându-i în zonele rare. Recoltele de altoi efectuate cu delicatețe nu lasă cicatrici. După toți acești pași, rezultatul care trebuie atins prin transplantul de barbă va fi extrem de natural. Barba ta va continua să crească imediat după procedura de transplant de barbă. Puteți începe să vă tundeți barba cu foarfecele sau să o faceți să crească la 15 zile după operație. Se recomandă să faceți primul bărbierit după 1 lună, pentru a permite foliculilor să se prindă suficient.

Cum se desfășoară transplatul de barbă?

Transplantul de păr FUE este acelaşi ca cel pentru cultivarea bărbii, foliculii de păr sunt transplantaţi din altă parte a corpului în câmpul din Octombrie.

De unde sunt luaţi foliculii de păr?

Transplantarea bărbii se aplică de obicei asupra rădăcinii unde trebuie să fie aproximativ 3000 de foliculi, dacă zona rădăcinii are doar între 400 – 800. Foliculii de păr care sunt folosiţi pentru părţi variate ale corpului sunt luaţi de pe ceafă. Îndepărtarea părului de pe corp este primită în cazul pierderii pentru că nu este fără caracteristici.

Cine este un candidat potrivit pentru transplantul de barbă?

Procedura de transplant de barbă se efectuează asupra persoanelor fără barbă (adică celor care au barba foarte rară), persoanelor a căror barbă crește asimetric și persoanelor cu barbă parțial sau în mare parte slăbită cauzată de cicatrici traumatice sau de arsuri.

Cât durează procedura de transplant de barbă?

Timpul de operare al procedurii de transplant de barbă variază în funcție de dimensiunea zonei de transplant. Este o procedură finalizată de obicei în 1 până la 6 ore. Dacă zona de transplant de păr este mare, poate fi necesară mai mult de o ședință.

Mă pot recupera imediat după procedura de transplant de barbă? Lasa o cicatrice permanenta?

Crustele care se formează după transplantul de barbă vor cădea în decurs de 10 zile de la operație. Foliculii de barbă transplantați vor cădea și ei în decurs de 3 săptămâni. Nu este nevoie să îți faci griji cu privire la cădere, deoarece este necesar. Barba va începe sa crească foarte puternic și vizibil la 3 luni după procedură. Procedura de transplant de barbă nu va lăsa nicio cicatrice permanentă.

Voi putea reveni la viața mea normală imediat după procedura de transplant de barbă? Care sunt punctele pe care ar trebui să le iau în considerare după procedură?

Poți reveni cu ușurință la viața normală imediat după procedura de transplant de barbă. Nu va exista niciun motiv pentru a preveni acest lucru. Prima săptămână după transplantul de barbă este foarte importantă. Va trebui să fii mai atent la foliculii de barbă transplantați în această perioadă. Ar trebui să eviți să freci tare fața cu mâinile atunci când te speli; în schimb, ar trebui să stropești ușor cu apă pe față. Apoi ar trebui să aștepți ca apa să curgă în jos și să tamponezi ușor prosopul pentru a îți usca fața. Ar trebui să îți protejezi fața de impacturi accidentale și să eviți să stai în poziția culcat atunci când dormi în prima săptămână postoperatorie. Este important să fii atent la toate acestea, pentru a putea obține un rezultat mai bun în urma procedurii de transplant de barbă.

Când va începe să-mi crească barba transplantată?

Barba îți va cădea în timpul perioadei de 3 săptămâni după finalizarea procedurii de transplant de barbă. Nu este nevoie să îți faci griji cu privire la această cădere, deoarece este necesară. Mai mult, dacă barba nu îți cade după 3 săptămâni de la operație, te poți rade singur. După acest proces de cădere, barba începe să crească din nou și vei obține rezultatul complet până la sfârșitul perioadei de 10 luni.