Balonul gastric în Turcia | Costuri | Procedură | Med Turkish

Balon gastric

Balonul gastric, pe lângă metodele chirurgicale de tratare a obezității, există multe opțiuni pentru pacienții cu probleme de greutate. Printre aceste optiuni, balonul gastric reduce riscurile chirurgicale, mai ales la pacientii care sufera de obezitate morbida. Este una dintre cele mai răspândite metode non-chirurgicale în domeniul obezității din ultimii ani. De atunci, balonul gastric a devenit o speranță pentru pacienții obezi supraponderali.

În ultimii ani, tehnicile nechirurgicale de tratare a obezității au avut rezultate foarte eficiente. Tehnica balonului gastric, care este una dintre aceste metode, vine în salvarea persoanelor care suferă de obezitate. Cu toate acestea, experții spun că trebuie să fii atent după operație.

Mecanismul balonului gastric

Datorită volumului pe care îl ocupă în stomac, face posibil să mănânci mai puține porții și să ajungi la greutatea ideală mai devreme decât dieta standard. Scopul nostru este de a permite persoanei să aleagă porții cu valoare nutritivă ridicată, dar cu conținut scăzut de calorii și să transforme din el un mod de viață care să-și satisfacă nevoile zilnice. Pe măsură ce balonul gastric rămâne în stomac mult timp, de exemplu 6 până la 12 luni, devine mai ușor să dobândești obiceiuri alimentare sănătoase și regulate. Adică vei avea un efect excelent de slăbire.

Printre metodele medicale de tratare a obezității, procedurile precum clema de stomac și banda de stomac au avut un mare succes. Cu toate acestea, până la sfârșitul anului 2016, balonul gastric devine mai preferat.

Sute de studii au demonstrat că pierderea în greutate cu succes este posibilă cu balonul gastric. Astfel, noua generație de baloane gastrice produse a devenit o metodă de tratament acceptată în toată Europa.

Eficiența balonului gastric

Balonul oferă o soluție temporară pentru obezitate. Este foarte benefic pentru pacient deoarece reduce semnificativ riscul altor boli asociate cu obezitatea. Este util pentru pierderea în greutate și menținerea greutății actuale. Cel mai important avantaj este că îi oferă pacientului suficient timp, de exemplu șase luni, pentru a dobândi o nouă dietă.

Balonul nu trebuie să rămână în stomac mai mult de șase luni. În astfel de cazuri, siliciul începe să se deterioreze și procesul de extracție, care este o procedură foarte sofisticată, devine mai dificil. Acest lucru merită repetat; în mâini necunoscute, la îndepărtare pot apărea complicații grave, cum ar fi perforația esofagiană sau gastrică. În mâinile experților, aceste riscuri sunt aproape de zero.