Albirea dinților cu laser | Med Turkish

ALBIREA DINŢILOR

Dinţii frumoşi şi albi sunt importanţi pentru un zâmbet sănătos. Tulburările structurale care au loc doar în unele cazuri, un copil în pântece sau antibioticile folosite, fumatul şi cantităţile mari de fluoride din băuturi, danturile vechi, faţetele, umpluturile, şi vârsta înaintată pot duce la colorarea dinţilor. În funcţie de condiţia dinţilor tăi ca rezultat al acestui process de înălbire culoare dinților se poate deschide cu până la 8-10 tonuri. Procesul de înălbire a dinţilor cu un gel făcut special cu ajutorul surselor de lumină sau laser accelerează implementarea. Dinţii au două tipuri de culori observabile. Mai întâi, decolorarea internă. Apoi, colorarea internă a dintelui care pătrunde în petele care nu sunt curățate prin periaj. Într-un dinte, ţigările, coca cola, cafeaua determină colorarea. Atât procesul de înălbire a dinţilor cât şi cel de întărire sunt de success în a elimina aceastăa colorare.

Procesul de înălbire a dinţilor trebuie să se efectueze sub controlul medicului. Gelul de înălbire se aplică pe suprafaţa exterioară a dintelui cu tendinţă de colorare, și apoi se aplică cu o lumină specială. Astfel, dinţii se înălbesc repede şi eficient.

Înălbirea dinţilor este un proces ce poate fi aplicat asupra oricui în siguranță. Când procesul se realizează sub controlul unei clinici sau al unui doctor bun, cesta nu va durea. Procesul de înălbire a dinţilor nu este recomandat persoanelor care sunt în creştere şi dezvoltare, femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Dinţii în timpul procesului de înălbire întâmpină o ușoară sensibilitate. Între 1 – 3  zile această sensibilitate va dispărea. Când este făcut de echipe profesionale, înălbirea dinților nu va face niciun rău.

Rezultatele înălbirii dinţilor variază de la om la om. Unii dinţi sunt albi în timp ce alţii sunt mai închişi pentru o perioadă de câteva zile sau 1-2 luni. Dar în medie durează 2 – 3 săptămâni.