Bypass Gastric | Chirurgia Bariatrică | Med Turkish

Bypass-ul gastric

Chirurgia de bypass gastric reprezintă o tehnică în care stomacul este împărțit într-o pungă superioară mică și o pungă inferioară „rămasă” mult mai mare, iar apoi intestinul subțire este rearanjat pentru a se conecta la ambele. O astfel de procedură duce la o reducere marcată a volumului funcțional al stomacului, însoțită de un răspuns fiziologic și fizic modificat la consumul de alimente.

Care este scurta descriere a Bypass-ului gastric?

Operația de bypass gastric este una dintre cele mai efectuate intervenții chirurgicale din lume. Această intervenție chirurgicală este efectuată pentru a permite oamenilor să piardă în greutate cu două mecanisme. Într-o intervenție chirurgicală de bypass gastric, se creează un volum mic al stomacului. În plus, stomacul mic rezultat este anastomozat la intestinul subțire. Alimentele din gură ocolesc stomacul mare și trec direct în intestinul subțire. Această procedură se numește bypass gastric.

Este operația de bypass gastric potrivită pentru mine?

Operația de bypass gastric este potrivită pentru pacienții cu indice de masă corporală peste 35, pacienții diabetici și pacienții care consumă în principal alimente dulci, alcool, gustări bogate în calorii și coca-cola.

Cât timp voi rămâne în spital după operația de bypass gastric?

După operație, pacienții rămân de obicei internați în spital pentru o perioadă de 2 până la 3 zile. După ce ați consumat apă și alimente lichide în acest timp, puteți fi externat dacă medicul dumneavoastră consideră că este necesar.

Ce voi experimenta după bypass gastric?

După operație, vă puteți simți cu ușurință plin de cantități mici de alimente. Această plenitudine se va transforma în timp în sațietate și pierderea poftei de mâncare. Suplimentele necesare de vitamine și minerale vor fi luate conform instrucțiunilor chirurgilor și dieteticienilor. Astfel poți slăbi foarte confortabil, fără deficiențe de vitamine și minerale.