CHIRURGIE GENERALA
Cuvântul latin “surgical chirurgise”, originea cuvântului „chirurgie”, vine de la “muncă de mână”. Chirurgia este cea mai veche şi ramură a medicine, folsită pentru tratarea bolilor care nu poate fi vindecate cu medicaţie sau alte metode de tratamente. Aceasta este bazată pe principiul transformării naturale şi proprii.
Tipurile de intervenții chirurgicale sunt cunoscute în cea mai mare parte cu numele organului sau al sistemului de care sunt atașate. Chirurgia generală se folosește în tratarea endoscopică sau laparoscopică a glandei tiroide, sânului, esofagului, stomacului, intestinelor subţiri, rectului, anusului, herniei, ficatului, căilor biliare și vezicii biliare.
În concordanţă cu sistemul, se remarcă chirurgia tiroidei, esofagului, stomacului, duodenului, intestinelor subţiri, intestinelor groase, chirurgia regiunii rectală şi a anusului, ficatului, şi herniei.
Cu scopul de conservare a chirurgiei se poate aplica în unele cazuri precum medicina preventivă şi chirurgia generală.
Tratament chirurgical & Specialiști în procedură
Chirurgii generali sunt specialiști în chirurgie care îngrijesc pacienții care au nevoie de intervenții chirurgicale pe abdomen, piele, sân, țesuturi moi sau sistemul endocrin, care include, printre altele, esofagul, stomacul, intestinul subțire, colonul, ficatul, pancreasul, vezica biliară și canalele biliare. organe.
Fiecare dintre chirurgii noștri generali are pregătire avansată de bursă, inclusiv pregătire în chirurgie de colon și rectală, chirurgie gastrointestinală minim invazivă, îngrijire chirurgicală critică, traumatisme și îngrijiri acute, chirurgie generală de urgență și chirurgie bariatrică. De asemenea, suntem recunoscuți la nivel național pentru îngrijirea clinică remarcabilă, cercetare și inovație.
Pacienții noștri primesc o evaluare foarte specializată; cele mai noi tratamente, inclusiv studii clinice pentru noi medicamente; tehnici chirurgicale emergente; și urmărirea coordonată a îngrijirii lor.
Chirurgia lombară endoscopică
Chirurgia lombară endoscopică reduce trauma ţesutului și ajută la stabilitatea latrogenă a coloanei vertebrale, prevenind diferite probleme.
Cele mai atractive avantaje ale procedurii endoscopice în comparaţie cu chirurgia deschisă sunt:
- Tăieturile mai mici, urmate de mai puţine traumatisme de ţesut
- Pierderea de sânge minimă
- Întoarcerea devreme la activităţile zilnice şi la serviciu
- Accesibilitatea pacienţilor obezi de a apela la chirurgie mai uşor
- Folosirea sa cu anestezia locală şi anestezia regională.
- Tratamentul mai puțin dureros postoperatoriu
- Drept consecinţă, operaţia ambulatorie.
PET – RMN / Diagnosticul timpuriu de cancer
Diagnosticul este de mare importanţă în creşterea ratei de succes a tratamentului care urmăreşte cea mai de temut boală a secolului şi anume, cancerul. Pentru a trata cancerul, tumorile cerebrale și boala Alzheimer, se lucrează constant la noi tehnologii. În acest moment, tehnica PET-RMN, joacă un rol important în special în diagnosticul și tratamentul cancerului.
Este oferită această tehnologie de imagistică hibridă, care reprezintă o metodă de a obține toate informațiile anatomice și metabolice ale corpului într-o singură sesiune. O scanare completă a corpului poate fi realizată prin luarea de detalii anatomice de înaltă calitate.
În cercetarea cancerului, din cauza importanţei detectării sale timpurii, tehnologiile medicale sunt subiectele cele mai studiate. Avantajele tehnologiei medicale care apare ca rezultat al cercetării intensive duc la apariţia tratamentului cu tehnologii noi şi progresul rapid al pacientului.
Diagnosticul şi tratarea cancerului, cu sprijinul multor specialişti, trebuie să fie realizată ca o specialitate multidisciplinară. Oncologia medicală are ca specialităţi chimioterapia şi terapia prin pastille.
Ortopedie şi Traumatologie
Metode moderne de tratament în ortopedie şi traumotologie
În centrul de ortopedie şi traumatologie sunt detectate toate tipurile de defecte din naştere, şi se realizează operații de scurtare a lungimii braţului şi piciorului.
Luxaţia congenitală de şold, toate sechelele poliomielitei şi paraliziei cerebrale din copilărie și bolile ortopedice sunt tratate şi monitorizate de doctori care sunt specialişti în ortopedie pediatrică.
Pentru prima dată în ţara noastră, “tratamentul endoscopic al herniei” şi “aplicarea de înlocuire totală a discului” au început să fie implementate în centrul nostru, iar aplicarea continuă cu succes. Pentru acest tratament endoscopic, se face doar o mică incizie pe piele cee ace înseamnă că te vei putea ridica imadiat după operaţia de înlocuire a discului.
Spre deosebire de alte metode de tratament, în centrul nostru se implementează chirurgia de înlocuire a discului din măduva spinării, ca să menţină mişcarea şi dinamismul, asigurând pacienţii că se vor trezi şi vor putea merge cu ușurință.
ARRIVAL / VASCULAR SURGERY : ( sosirea / chirurgia vasculară )
Problemele vasculare pot apărea atât din factori genetici cât şi de mediu. Stilul de viață sedentar creşte numărul de boli varicoase.
Problemele vasculare ale picioarelor pot fi cauzate de mulți factori neplăcuți:
Durere foarte mare
Mâncărime
Umflături
Acestea pot duce la simptome precum arsuri.
Unele boli netratate, precum ulcerul varicos, pot cauza dificultăţi în tratarea rănilor. Pacienţii cu ulcer varicos se confruntă cu riscul de a ajunge la pat.
În funcţie de stadiul venelor cu varice, se pot efectua tratamente cu medicamente, se pot lua măsuri preventive sau chiar se pot face operaţii chirurgicale.
Doctorii noştri sunt specialişti în acest domeniu, făcând planuri şi abordări personalizate pentru ca pacienţii noştri să primească cel mai bun tratament. Prin folosirea celor mai recente inovaţii şi tehnologii din medicină se poate implamenta tratamentul venelor cu varice.
Celulele Stem
Celulele stem sunt materiile prime ale organismului – celule din care sunt generate toate celelalte celule cu funcții specializate. În condițiile potrivite în organism sau într-un laborator, celulele stem se divid pentru a forma mai multe celule numite celule fiice.
Aceste celule fiice devin fie celule stem noi, fie celule specializate (diferențiate) cu o funcție mai specifică, cum ar fi celulele sanguine, celulele creierului, celulele musculare ale inimii sau celulele osoase. Nicio altă celulă din organism nu are capacitatea naturală de a genera noi tipuri de cellule.
Medicină Internă ( internişti )
Medicina internă este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor interne, precum bolile cardiovasculare, bolile endocrine sau bolile de sânge.
În paralel cu dezvoltarea medicinei moderne, stiinţifice şi tehnologice, medicina internă se divide în mai multe ramuri: nefrologie, gastroenteorologie, hematologie, endocrinologie, reumatologie.
Pe scurt, în spitalele noastre, experţii în medicină internă şi medicină internă generală în ambulatoriu lucrează în mod coordonat cu specializarea secundară, oferind un diagnostic şi un tratament complet. Serviciile de examinare în ambulatoriu cuprind diagnosticul, monitorizarea şi tratamentul, serviciile de urgenţă, evaluarea pacientului înainte şi după operaţie, şi consultaţii.
Spitalele noastre lucrează în strânsă legătură cu toate ramurile departamentului de medicină internă în cadrul unei abordări multidisciplinare a pacientului cu probleme de sănătate.