Fertilizarea in vitro | Procedură | Cost | Med Turkish

IFV

Iei în considerare tratamentul cu IFV în Turcia? Turcia creşte în popularitate ca destinaţie a tratamentului IFV. Există peste 140 de clinici IFV şi ceea  face pe Turcia atractivă în acest sens este preţul scăzut la tratamentul pentru fertilitate.

Spre deosebire de alte ţări în care s-a discutat pe acest website despre IFV, în Turcia nu se permite donarea de spermă, embrion, ovule. Astfel, este permis numai tratamentul cu IVF ce foloseşte propriile ovule şi spermă. În timp ce Turcia pare a fie restrictivă, preţul tratamentului IFV poate fi la jumătatea celui din Marea Britanie şi asta face din Tucia o destinaţie de luat în considerare.

Turcia nu este în Uniunea Europeană şi prin urmare clinicile de fertilitate nu depind de directiva Țesuturi şi Celule din Uniunea Europeană. Totuşi, clinicile de fertilitate din Turcia aderă la legislaţia guvernamentală  privind tratamentul cu IFV. Majoritatea vizitatorilor din Marea Britanie cer viză pentru a intra în Turcia. Este destul de uşor de obţinut, costă 20 de lire şi este valabilă 3 luni. Cereri de viză similare provin şi din alte ţări precum Statele Unite ale Americii.

Legile IVF din Turcia

În comparaţie cu alte state din Europa, legea din Turcia este destul de strictă în ceea ce priveşte cine poate fi tratat şi ce tratament se poate primi. Donarea de ovule, spermă şi embrion este interzisă în Turcia, aşa cum este şi surogaţia. Este ilegal să tratezi femei singure şi cupluri de lesbiene.

Ceea ce este permis este tratamentul IFV folosind propriile ovule şi spermă a unui cuplu căsătorit. De asemenea, tratamentele PGS şi PGD sunt premise. Îngheţarea ovulelor este permisă în următoarele condiţii: a) pacienţi cu cancer, b) rezerva ovariană diminuată sau c) un istoric în familie de insuficienţă ovariană prematură.

Legile statului

Donarea de ovule, spermă şi embrion nu este permisă.

Surogaţia nu este permisă.

Cuplurile trebuie să fie căsătorite.

Femeile singure şi cuplurile de lesbiene nu pot fi tratate.

PGD şi PGS sunt premise, dar selecţia în funcţie de sex din motive nemedicale nu este permisă.

Nu există o limită de vârstă, dar ţineţi minte că numai propriile ovulele ale unei femei pot fi folosite, multe clinici nu vor trata femei care au peste 46 de ani.

Embrionul poate fi păstrat pentru 10 ani, dar cuplurile trebuie să înştiinţeze clinica depre intenţiile lor privind depozitarea.

Există legi despre câţi embrioni sunt permişi pentru transfer:

  • Femeile care au mai puţin de 35 de ani pot să transfere un embrion în primul şi al doilea ciclu. Doi embrioni sunt permişi în cel de-al treilea ciclu.
  • Doi embrioni sunt permişi la femei ce au peste 35 de ani.

Siguranţă şi calitate pentru tratamentul IFV în Turcia

Clinicile IFV din Turcia sunt inspectate la fiecare 6 luni de ministrul sănătăţii. Inspecţia ia forma unei liste de verificare. Se verifică echipamentul, echipa medicală, mediul fizic şi înregistrările. Ministrul sănătăţii le va licenţia dacă se consideră potrivite pentru practică.

Check up ( Verificarea )

Departamentul de verificare a Partenerilor Soluţiei furnizează oportunitatea diagnostice timpurii asupra multor boli, precum diferite tipuri de cancer, boli cardiovasculare, diabet, şi alte complicaţii. Prin tratamentele sensibil la timp, noi intenţionăm să oferim o sănătate fără schimbări în standardul de viaţă.

Monitorizarea sănătăţii generale, cunoscută în mod obişnuit ca verificare, este o metodă de ecranizare necesară pentru sănătatea indivizilor de orice vârstă, şi trebuie să fie realizată în mod periodic chiar dacă individul se plânge sau nu de o tulburare.

Departamentul de verificări la Partenerii Soluţiei furnizează servicii pentru medicină preventivă şi diagnostice timpurii. Multe boli, în special diferite tipuri de cancer, boli cardiovasculare, diabet şi alte complicaţii, pot fi tratate cu diagnostice timpurii şi medicină preventivă.

La departamentele de verificare a Partenerilor Soluţiei, medici specialişti evaluează caracteristicile personale, factorii genetici, şi factorii de mediu în plus faţă de programele standard de verificare. Pacienţilor li se asigură programe de ecranizare a sănătăţii şi li se recomandă implementarea lor. Dacă se observă simptome care cauzează boli, pacienţii sunt încurajaţi să facă examinări. În timpul procesului de verificare consultanţii noştri vă însoţesc în departamentele relevante.

A fi sănătos este cheia cea mai importantă pentru a trăi viaţă productivă. Noi trebuie să luăm orice oportunitate de a îmbunătăţi sănătatea noastră şi a celor dragi nouă. Statisticile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii indică faptul că bolile cronice precum bolile de inimă, diabetul şi cancerul sunt cauzatoare de moarte. Multe dintre aceste boli vor avea loc prematur, afectând familii şi comunităţi întregi.

Bolile cronice sunt preventibile la o scară largă şi uşor de condus dacă sunt detectate devreme. Un program de verificare bine proiectat este o investiţie vitală în modul de prevenire şi tratare a bolilor cronice.

Programele de verificare oferite de spitalul nostru sunt cuprinzătoare şi orientate pentru organele vitale şi bolile cele mai obişnuite.