Remodelarea Feselor | Gluteoplastie | Med Turkish

REMODELAREA FESELOR

Gluteoplastia este o procedură chirurgicală efectuată pentru a ridica fesele și uneori pentru a face fesele mai puţin proeminente. Spatele inferior, şoldul şi anatomia feselor sunt tratate împreună. Procesul care trebuie efectuat este determinat şi este realizat cu un design potrivit pentru corpul persoanei în concordanţă cu factoriii anatomici. Procedurile chirurgicale care au loc în gluteoplastie sunt liposucţia-lipofilling, întinderea şi localizarea implantului din silicon. În general grăsimea este luată din spate, stomac şi regiunea spatelui inferioară, şi apoi este injectată în regiunea feselor. Totuşi, dacă nu există suficientă grăsime la pacient, mărirea feselor este efectuată cu implanturi de fese din silicon efectuând procedura a doua. Gluteoplastia este o procedură chirurgicală ce are loc sub anestezie generală sau locală. Timpul de operare se întinde de obicei de la o oră la o oră jumate. După operaţie, pacientul poartă un corset special pentru 2 săptămâni.  Pacientul va putea să se întoarcă la muncă la 3 zile după operaţie. Dacă implanturile feselor se vor folosi în operaţia de gluteoplastie, se va face operaţia sub anestezie generală. Operaţia durează aproximativ 4 ore, şi pacientul trebuie să stea în spital peste noapte. Pacientul poate să se întoarcă la muncă cu uşurinţă la 5 zile după operaţie.

Ce trebuie să fac înainte de operaţia de gluteoplastie?

Aşa cum este recomandat la toate operaţiile, trebuie să nu mai fumezi şi să foloseşti aspirină, diluanţi de sânge şi alte substanţe similare trei săptămâni înainte de operaţia de guteopastie.Trebuie de asemenea să foloseşti anumite medicamente de calmarea durerii precum Apranax, Vermidon, Voltaren şi altele. Dacă este necesară folosirea unui alt medicament de calmare a durerii, poţi încerca Novalgin şi Minoset. De asemenea, trebuie să eviţi folosirea pilulelor de multivitamine, produselor ierboase precum seminţele de in, ceaiul verde, seminţele de roşii, tulpinile de cireşe, şi toate produsele de pierdere în greutate.

Ce voi experimenta după operaţia de guteoplastie?

Gluteoplastia este o procedură chirurgicală efectuată sub anestezie generală. Această procedură chirurgicală durează aproximativ o oră și jumătate în medie. Pacientul poate fi externat în ziua operaţiei sau în următoarea zi de la operaţie. Deoarece toate cusăturile rămân sub piele, acestea nu trebuie înlăturate. Pacienţii nu trebuie să stea pe spate, pentru primele două zile. Apoi li se permite acest lucru, iar ei pot face duş cu uşurinţă. După prima săptămână de la operaţie, pacientul se poate întoarce la viaţa lui / ei normală; totuşi este necesar să aştepte o lună pentru a face activităţi sportive grele.

Voi simţi implanturile feselor după gluteoplastie?

Implanturile feselor sunt simţite normal initial, dar ele devin imperceptibile în timp ( aproximativ 2 luni după operaţia de guteoplastie ). Apoi pacientul va simţi implanturile ca şi cum ar fi părţi ale corpului lui / ei.

Va fi rezultatul gluteoplastiei permanent?

Rezultatul remodelării spatelui inferior şi feselor, şi efectul implanturilor feselor sunt permanente. Sunt eficiente şi operaţiunile de suspendare care implică îndepărtarea excesului de piele, care dă rezultate permanente. Pacienţii trebuie să urmărească greutatea lor, să menţină rutina de îngrijire a pielii, şi să facă exerciţii fizice regulate, ca să poată să susţină rezultatele frumoase obţinute cu operaţia.

Are gluteoplastia diferenţe dependente de sex?

Desigur, gluteoplastia efectuată pe femei este diferită de gluteoplastia efectuată pe bărbaţi. Bărbaţii se simt adesea inconfortabili cu măreția feselor, iar femeiile se simt inconfortabil cu micimea feselor. Atunci, gluteoplastia are loc aşa cum cer bărbaţii sau femeile.