Chirurgie pentru ridicarea braţului | Med Turkish

RIDICAREA BRAŢULUI

Partea din spate lăsată şi partea interioară a braţului apar în special odată cu depozitele de grăsime în exces şi pielea lăsată.  Alte cauze de lăsare sunt legate de vârsta înaintată, greutatea şi pierderea în greutate persistentă. Asta se datoreazăa faptului că pielea şi ţesuturile subcutanate sunt mai libere. Rata  scăderilor şi ţesuturile adipoase accumulate diferă de la o persoană la alta. Astfel, fiecare pacient tratat cu chirurgia de ridicare a braţului trebuie evaluat individual. Operaţiile de ridicare a braţului pot avea loc singure sau împreună cu reducerea sânilor, ridicarea sânilor, abdominoplastia, ridicarea piciorului, şi liposucția. Operaţia de ridicare a braţului trebuie să fie executată într-un spital echipat adecvat. Operaţia se face sub anestezie generală, şi durează aproximativ de la 1 până la 3 ore. Petrecerea  primei zile după operaţie sub supraveghere medicală la spital va fi suficientă deoarece nu va exista nicio durere de un grad derajant.

Ce este procedura de ridicare a braţului, şi cine sunt candidaţii potriviţi pentru aceasta?

Procedura care implică îndepărtarea grăsimii în exces şi a pielii în exces de la braţele unei personae, astfel încât braţele să arate mai slabe şi mai subţiri, se referă la ridicarea braţului (brachioplastie ). Operaţiile de ridicare a braţului au loc de obicei la femei de peste 40 ani. Procedura de ridicare a braţului poate fi făcută de oricine care are grăsimi în exces şi piele în exces în braţe și se simte incomfortabil cu înfăţişarea rezultată.

Care sunt punctele de luat în considerare înainte de ridicarea braţului?

Ca la toate chirurgiile, trebuie să nu fumezi şi să foloseşti aspirină, diluanţi de sânge şi alte substanţe similare cu aproximativ 3 săptămâni înainte de operaţia de ridicare a braţului. Imediat după operaţie, trebuie să dai doctorului informaţiile cerute despre starea generală de sănătate şi medicamentele care le foloseşti. E necesar de asemenea să nu iei anumite medicamente de calmare a dureriii precum Apranax, Vermidon, şi Voltaren, pilule de multivitamine, produse ierboase precum ceaiul verde, seminţele de roşii, tulpinele de cireşe, seminţele de in, şi toate produsele de pierdere în greutate.

Cum se desfăşoară procedura de ridicare a braţului?

Procedura de ridicare a braţului începe prin a face o tăiere în formă de L ce se întinde din subsuoară către gât. De obicei braţul este făcut mai slab doar prin îndepărtarea pielii în exces de la pacient. Totuşi, când este efectuată pe un pacient cu braţe foarte fine, procedura de  ridicare a braţului include liposucţia de asemenea. Dacă această procedură este adăugată, operaţia devine mai de success. Procedura chirurgicală este făcută sub anestezie generală, iar timpul de operare aeste între jumătate de oră şi 3 ore.

Ce voi experimenta după operaţiunea de ridicare a braţului?

Pacienţii pot fi externaţi după operaţia de ridicare a braţului. Vor purta un bandaj protectiv pe cusături pentru două zile postoperatorii. Doarece toate cusăturile rămân sub piele,ele  nu trebuie îndepărtate. La sfârşitul celor două zile, pacientul poate uşor să facă o baie. În timpul primelor trei săptămâni postoperatorii, pacienţii trebuie să evite mişcările în exces ale braţului. Cea mai mare problemă întâmpinată după operaţia de ridicare a braţului vor fi urmele chirurgicale lăsate pe braţ. Asemenea urme nu sunt urme pe care să le vezi din faţă. Deoarece urmele vor fi pe partea interioară a braţelor, ele vor fi văzute doar de pacient. Dacă aceste urme se vindecă fără probleme, ele vor deveni neclare după 6 luni. Este necesară purtarea unui corset în mod continuu pentru patru săptămâni după operaţia de ridicare a braţului. În a cincea zi de la operaţie, pansamentele se vor schimba pentru prima dată. Este posibil să experimentați somnolenţă uşoară, vânătăi şi edem în acest process, dar acestea vor dispărea rapid. Întoarcerea la muncă este posibilă în prima săptămână postoperatorie.

Va fi rezultatul de ridicare a braţului permanent?

Deoarece procesul de îmbătrănire va continua după operaţia de ridicare a braţului, pielea se va slăbi într-o anumită măsură. Creşterile şi pierderile ulterioare în greutate vor accelera acest proces. Totuşi, braţele tale nu vor mai fi ca mai înainte niciodată. Pacienţii trebuie să urmărească greutatea lor şi să facă exerciţii fizice regulate după operaţie, ca să poată susţine rezultatul.