Marirea sanilor (implanturi de san) Turcia | Med Turkish

MĂRIREA SÂNILOR

Operaţiile de mărire a sânilor sunt proceduri performante pentru mărirea şi îmbunătăţirea sânilor femeilor. La mărirea sânilor, implanturile  sânului sunt amplasate în spatele sânilor. Datorită acestor implanturi, forma pieptului poate fi crescută cu una sau mai multe cupe. În zilele noastre, mărirea sânilor este procedura chirurgicală cea mai întâlnită. Cu operaţiuni de mărire a sânilor, sânii mai mici vor deveni mai plini, mai largi şi perfecţi din punct de vedere estetic. Materialele de silicon naturale numite implanturi, care sunt amplasate sub ţesutul sânului, ajută la creşterea volumului sânului. În operaţiuni de mărire a sânilor, silicoanele nu au efecte adverse asupra corpului, cu excepţia cazului în care sunt perforate şi răspândite în corp. Desigur, orice operaţiune chirurgicală presupune un risc. Oamenii care trec printr-o operaţie de mărire a sânilor vor beneficia încredere în sine crescută. Dacă  individul se simte bine din punct de vedere fizic şi are aşteptări realiste din partea chirurgului, acesta este un candidat foarte potrivit pentru operaţia de mărire a sânilor.

Voi putea fi însărcinată şi să alăptez după mărirea sânilor?

Este o concepţie greşită aceea care spune că, dacă o femeie rămâne însărcinată după mărirea sânilor, implanturile din silicon trebuie să fie îndepărtate. Da, este o concepţie greşită deoarece implanturile sânilor sunt localizate sub ţesutul sânilor în operaţiunile de mărire. Fiind sub ţesutul sânului, canalele de lapte nu vor fi blocate. Şi dacă canalele de lapte nu se blochează, pacientul potet rămâne însărcinat şi poate alăpta fără să îndepărteze implanturile din silicon.

Cauzează implanturile de sân amplasate la procedeul de mărire a sânilor cancerul?

Studiile de cercetare efectuate şi discutate de ani de zile în Statele Unite au arătat faptul că implanturile de sân nu provoacă cancer. Mai mult, implanturile de sân nu sunt perceptate de corp  ca fiind materie străină. Partea exterioară a implanturilor este făcută din silicon, cee ace face ca  materialul să fie mai durabil.

Lasă operaţia de mărire a sânilor o urmă pe corp?

Operaţia de mărire a sânilor se poate face printr-o tăietură făcută în aria de joncţiune a areolei şi a pielii albe a sânului de sub ea, o tăietură intramamară, şi o tăietură transaxilară ( pe pliul natural al axilei ). Tăieturile făcute în timpul operaţiei vor fi invizibile deoarece locurile lor vor fi mereu în zone de pliere a pielii. Lungimea tăieturii chirurgicale variază în funcţie de implantul sânului; totuşi ele au de la 3 la 5 cm, în medie. Tăieturile de o asemenea lungime nu lasă vreo urmă, devin neclare şi chiar dispar de-a lungul timpului.

Ce voi experimenta după mărirea sânilor?

Pentru că mărirea sânilor nu este o procedură chirurgicală foarte dureroasă, va trebui să stai în spital peste noapte numai pentru control. Pacientul poate să meargă acasă uşor în următoarea zi după operaţie. Ca la toate operaţiile de sân, canalele chirurgicale sunt amplasate de asemenea în operaţia de mărire a sânilor.  Canalele chirugicale sunt îndepărtate 1 – 2 zile după operaţie. Dureri de braţ pot fi simţite cinci zile după operaţie. În această perioadă trebuie să-ţi mişti braţele fără să le forţezi, şi să eviți căratul lucrurilor grele. Te poţi întoarce la viaţa ta normal o săptămână după această perioadă.

Sânii mei se vor lăsa după operația de mărire?

Răspunsul la această întrebare depinde de locul implanturilor din silicon. Dacă implanturile din silicon sunt localizate sub muşchi, sânii nu se vor lăsa după operaţie. Asta se datorează faptului că implanturile sânilor sunt ţinute de muşchii sânului şi ligamentele nu îngreunează pielea. Totuşi, pacienţii sunt sfătuiţi să poarte un sutien atletic 4-5 cinci săptămâni după operaţia de mărire a sânilor.