Tratament Lifting Sprâncene | Med Turkish

CHIRURGIA DE RIDICARE A SPRÂNCENELOR

Ridicarea sprâncenelor este o procedură chirurgicală care schimbă expresia facială generală. Se execută pe sprâncenele care îl fac pe individ să arate obosit. Datorită acestei operaţii, sprâncenele dezvăluie frumuseţea feţei şi ochii arăta odihniţi, tineri, strălucitori şi clari. Liniile verticale şi orizontale care se dezvoltă pe frunte se adâncesc în timp, făcându-ne să arătăm mai bătrâni decât suntem. Aceste linii sunt cunoscute de asemenea ca linii de expresie facială. Ele dezvăluie vârsta noastră şi de asemenea ne fac să arătăm obosiţi. Se ştie că lăsarea sprâncenelor noastre poate fi experimentată de asemenea din cauza bolilor, în afara condiţiilor familiale. Cele primare dintre asemenea boli sunt tumorile, paraliziile faciale şi condiţiile postoperatorii. Cu siguranţă, sprâncenele noastre dețin poziţia cea mai importantă în ceea ce priveşte înfăţişarea facială.

În ridicarea sprâncenelor, sprâncenele tale ar trebui să fie determinate în concordanţă cu forma feţei tale. Ridicarea sprâncenelor este o procedură chirurgicală ce constă în eliberarea ţesuturilor printr-o mică tăietură făcută în scalp Deoarece operaţia este făcută prin scalp, urmele nu vor fi vizibile când te uiţi din afară. Nu vei simţi vreo durere gravă după procedură, şi te vei putea întoarce la viaţa ta zilnică imediat.

Ce proceduri se fac înainte de ridicarea sprâncenelor?

Persoana reprezentând un potențial candidat pentru ridicarea sprâncenelor  este prima dată evaluată. Poziţia sprâncenelor, cât și prezența sau absența ridurilor sunt factorii luați în considerare. Acest proces este urmat de planificarea operaţiei, în care se decide designul și poziția sprâncenelor.

În ce condiţii este indicată ridicarea sprâncenelor?

Ridicarea sprâncenelor este indicată pentru eliminarea ridurilor de pe frunte, sprâncenelor căzute, şi sprâncenelor încruntate, ca şi pentru schimbarea expresiei creată de pleoape. Dacă persoana se plânge de aceste condiţii sau dacă expresia sprâncenelor lui/ ei se schimbă datorită unei boli anterioare, această operaţie chirurgicală va fi necesară.

Cât timp durează o operaţie de ridicare a sprâncenelor?

Operaţia de ridicare a sprâncenelor durează de la 20 până la 60 minute, în funcţie de procedurile făcute. Ridicarea sprâncenelor poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală. După procedură, pacientul poate merge acasă şi se poate întoarce la munca lui / ei. Ridicarea sprâncenelor este o procedură chirurgicală care dă rezultate bune, iar forma sprâncenelor cerută de pacient poate fi uşor realizată.

Ce se va întâmpla după ridicarea sprâncenelor?

Procedura de ridicare a sprâncenelor este o operaţie chirurgicală ușoară. În urma acesteia, poţi mânca și sta în picioare ușor, şi poţi fi externat în aceeaşi zi. După operație, vei avea un bandaj elastic pe frunte, care va fi eliminat următoarea zi. Apoi vei puteauşor să faci baie şi să te întorci la muncă.

O anumită perioadă de timp după operaţie, va trebui să vii la controale postoperatorii. La aceste controale, adaptarea sprâncenelor la poziţia sa nouă va fi verificată. După operaţie, va trebui să te abţii de la obosirea prea multă a sprâncenelor şi să fii atent când faci anumite gesturi.