Tratament cu mezoterapie pentru față | Med Turkish

MEZOTERAPIA

Mezoterapia este o procedură efectuată prin folosirea acelor de injectare subţiri şi scurte. Numărul injecţiilor în mezoterapie variază în funcţie de pacient, boala sa, şi comformitatea locului de injectare. Mezoterapia este folosită de obicei pentru scopuri estetice; pentru slăbirea regională şi eliminarea celulitei, a problemelor de piele, îmbătrânirea pielii, durerile în gât, migrenele, hernia de disc lombară, traumele sporturilor, durerile menstruale, bolile vasculare precum varice, flebită, şi limfedem. Mezoterapia nu are efecte adverse, iar durerea nu există în timpul procedurii. Îmbătrânirea este un process foarte natural. Factorii genetici, mediul şi condiţiile de viaţă afectează procesul de îmbătrânire de asemenea. Timpul de operare al mezoterapiei variază în funcţie de mărimea locului de aplicare şi scopul aplicării. De obicei, aceasta durează 15 până la 45 de minute. Numărul de sesiuni este între 5 şi 10, în funcţie de locul de aplicare.

În ce situaţii se foloseşte procedura mezoterapiei?

Mezoterapia este o procedură efectuată în cazurile celulitei, problemelor de piele, îmbătrânirii pielii, pierderii părului, condiţiilor care cer reîntinerirea facială, durererilor de gât, migrenelor, herniei de disc lombară, accidentelor sportive, durerilor menstruale și bolilor vasculare precum varicele, flebita, şi limfedemul.   

Care nu sunt candidaţii potriviţi pentru procedura mezoterapiei?

Mezoterapia nu se face pe femeile însărcinate, oamenii paralizaţi, diabeticii, persoanele cu tulburări de coagulare a sângelui, pacienţii cu cancer, şi cei cu boli de inimă care iau multe pastille.

Cât durează mezoterapia? Pot să observ rezultatele imediat?

Mezoterapia nu este o procedură de tratament de lungă durată. Se efectuează prin injectarea plasmei îmbogăţite cu trombocite prin ace foarte fine în suprafaţa unde este cerută. Procedura durează aproximativ între 15 și 45 de minute. Această perioadă de timp variază în funcţie de mărimea regiunii unde mezoterapia se va efectua. Timpul cerut pentru a da rezultate va varia în funcţie de gravitatea condiţiilor şi structura corpului unei persoane. Totuşi, este posibil vedeți rezultatele după 2-3 sesiuni.

Are mezoterapia reacţii adverse?

Materialele folosite în mezoterapie nu intră în circulaţia sângelui. De aceea, vânătăile uşoare văzute după procedură vor dispărea într-un timp foarte scurt.

Cum se desfăşoară mezoterapia? Este costisitoare?

În mezoterapie, primele soluţii corespunzătoare regiunii problematice sunt pregătite, iar apoi procedura se efectuează cu ace fine şi scurte. Costul mezoterapiei variază în funcţie de mărimea locului de aplicare, şi numărul de sesiuni.