Tratament PRP pentru căderea părului | Med Turkish

PRP (plasma îmbogăţită cu trombocite)

Trombocitele responsabile pentru coagularea sângelui sunt unele dintre cele mai fundamentale celule ale sângelui. PIT este preferat şi utilizat în multe tratamente datorită grăsimii pe care o asigură coagularea, reparararea şi vindecarea. Sângele persoanei este luat într-un mediu steril, şi apoi este procesat într-un dispozitiv special care rulează la viteză mare. Celulele roşii şi celulele albe din sânge precipită sângele, în timp ce porţiunea bogată în trombocite se deplasează în partea superioară. Livrarea acestei plasme, foarte bogată în trombocite, la locul de aplicare, durează aproximativ 30 de minute. După procedură, prospeţimea şi strălucirea vor deveni vizibile imediat pe piele. La sârşitul celei de-a treia şi de-a patra aplicare, efectul său clar va fi văzut. Această procedura aceasta, PIT ( plasma îmbogăţită cu trombocite ), obţinută prin prelucrarea sângelui luat de la pacient, se aplică la suprafeţele unde este nevoie. Aceste regiuni sunt de obicei regiunea feţei şi a scalpului.

Este folosit în regiunea feţei pentru a reface pielea şi pentru a reda pielii strălucire. Lichidul obţinut conţine milioane de celule stem şi factori de creştere. Deoarece procedura aceasta implică folosirea ţesuturilor luate din propriul corp al pacientului, este o procedură naturală şi de întinerire a pielei.

Pentru ce probleme şi unde este aplicat PIT?

PIT se aplică pentru întinerirea pielei, tratamentul petelor, eliminarea liniilor fine, al acneei, vindecarea rănilor şi altele. PIT se aplică pe toate suprafeţele cu probleme de îmbătrânire, unde o soluţie poate fi găsită, precum părul, faţa, gâtul, şi tot corpul.

Câte ore trebuie să fie aplicat PIT?

PIT poate fi aplicat în 4 sesiuni pentru a atinge rezultatul cel mai bun. Deoarece tratamentul PIT este o procedură naturală care implică folosirea propriilor ţesuturi, aplicarea sa în mai multe sesiuni nu prezintă niciun dezavantaj.

În ce moduri poate fi efectuat PIT?

Modalităţile de realizare a procedurii PIT sunt împărţite în două. Prima este injecţia cu material de umplere, iar a doua este mezoterapia. Procedura PIT poate fi făcută în forma unei măşti sau creme.

Cum are loc procesul de regenerare a pielei cu PIT?

În procedura PIT, porţiunea îmbogăţită cu trombocite a sângelui luat de la pacient se separă printr-o metodă specială. Porţiunea bogată este apoi injectată din nou în suprafaţa de tratat. Astfel, o cantitate mai mare de factori de creştere se va elibera în locul injecţiei, de asemenea. Aceasta asigură vindecarea rănilor, eliminarea ridurilor, problemelor pielii, al acneei precum şi regenerarea perfectă a pielii.

Cînd se pot observa rezultatele procedurii PIT?

La câteva zile după procedura PIT, pielea devine mai strălucitoare şi mai luminoasă. Deoarece procedura PIT se efectuează cu propriile ţesuturi ale pacientului,  aceasta are efect prin stimularea ţesutului. Cu ajutorul mai multor sesiuni, acest efect va deveni mai observabil peste timp.