Tratament pentru lifting facial fără intervenție chirurgicală | Med Turkish

RIDICAREA FEŢEI NECHIRURGICAL

Condiţiile şi obiceiurile  naturale au un efect puternic asupra îmbătrânirii feţei. Acneea, rănile, razele soarelui, şi vârsta înaintată sunt considerate a fi efecte naturale, în timp ce consumul de alcool şi fumatul sunt considerate a fi obiceiuri, deoarece fumatul duce la îngustarea venelor și iritaţie şi uscăciune observabile pe faţă, afectănd astfel creşterea semnelor de îmbătrânire. Ridicarea feţei nechirurgical este o procedură efectuată pentru a elimina pielea lăsată şi ridurile de pe faţă, fără nicio intervenţie chirurgicală. Ridicarea feţei nechirurgical nu presupune niciun risc deoarece nu implică nicio intervenţie chirurgicală, injecţie subcutanată de orice substanţă, şi nicio procedură chimică. Cea mai importantă trăsătură a acestei proceduri este că se poate efectua într-un timp foarte scurt, de la 10 la 20 de minute ( chiar în timpul unei pause de prânz ), şi rezultatul se poate atinge imediat. Urmele chirurgicale, umflătura, vânătaia, şi pierderea forţei de muncă efectuate după operaţii chirurgicale nu apar după această procedură.

Este ridicarea feţei nechirurgical o procedură care poate fi efectuată de oricine?

Ridicarea feţei nechirurgicală nu este o procedură care se poate efectua pe oricine. În primul rând, stadiul prezent al procesului de îmbătrânire este luat în considerare. Această procedură nu va fi de success la o persoană care are toate semnele de îmbătrânire pe faţă. Ridicarea feţei nechirurgical se poate efectua doar pe pacienţi, a căror piele se lasă din cauza greutăţii, dar poate fi corectată cu uşurinţă prin ridicarea ţesuturilor lăsate cu fire care urmează să fie plasate subcutanat. Deci, implică de obicei pacienţii care au între 35 şi 45 ani. Nu există vreo formă de sexism în procedura de ridicare a feţei nechirurgical.

Pe ce suprafaţe se poate efectua ridicarea feţei nechirurgical, şi ce nemulțumiri poate rezolva?

Ridicarea feţei nechirurgical se efectuează cel mai frecvent pe faţă şi în regiunea gâtului. Probleme precum slăbirea în regiunea maxilarului, pierderea liniei maxilarului, rotirea colţurilor gurii, obrajii lăsaţi, pielea lăsată în regiunile gâtului şi a conturului ochiului, sprâncenele căzute şi altele de acest tip pote fi eliminate prin ridicarea feţei nechirurgical.

Care sunt factorii de luat în considerare înainte de ridicarea feţei nechirurgical?

Ar fi adecvat să se verifice condiţiile de medicină generală ale pacientului înainte de a începe procedura.

Cât durează procedura de ridicare a feţei nechirurgical? Ce voi face după asta?

Ridicarea feţei nechirurgical este o procedură care durează de la 10 la 20 de minute. Nu implică procese care necesită mult timp; şi de aceea, ea se poate efectua chiar în timpul pauzei de masă. Poţi face duş şi merge la muncă chiar în ziua procedurii. Vei vedea rezultate şi vei putea să continui viaţa ta zilnică imediat după procedură.

Cât durează efectul ridicării feţei nechirugical?

Odată ce se efectuează ridicarea feţei nechirurgical, efectul va fi observabil imediat. Procesul de regenerare va începe după ridicarea feţei nechirurgical. Probleme minore de întindere au loc în acest proces. Odată ce se efectuează procedura, întinderea şi strângerea vor continua să fie experimentate în fiecare zi. Rezultate mai bune se vor atinge după 1-2 zile, iar efectul întinderii va fi simţit mai bine. Rezultatele ridicării feţei nechirurgical durează între 2 şi 4 ani.