Tratament chirurgical de lifting facial Turcia | Med Turkish

RIDICAREA FEŢII

Liftingul facial este o procedură chirurgicală destinată eliminării pielei lăsate pe faţă si gât, dar şi sub bărbie. Datorită chirurgiei  de  lift facial, pacientul se va simţi mai bine, mai plin de viaţă, frumos  şi tânăr. Prin chirurgia de ridicare a feţii, pielea lăsată in exces este îndepărtată ca să se obțină o faţă  mai strâmtă. Dacă pielea pacientului nu şi-a pierdut elasticitatea, chirurgia de ridicare a feţei va fi un mare success. Chirurgia de ridicare a feţei poate avea loc singură sau împreună cu ridicarea frunţii şi blefaroplastia. Cei mai potriviti candidaţi pentru chirurgia de ridicare  a feţei sunt oamenii cu vârstă între 40 si 65 ani, care au piele lăsată și  o acumulare  de multe grăsimi pe faţă şi gât, dar prezintă de asemenea o bună elasticitate a pielei. Timpul de operaţie a unei chirurgii de ridicare  a feţei este între 3 şi 4 ore. Deși anestezia generală se preferă în această procedură chirurgicală, anestezia locală poate fi de asemenea folosită. Locurile tăierilor făcute într-o chirurgie sunt adaptate la structura feţei, precum şi la  tehnica chirurgicală.

Exista vreo limită de vârstă pentru chirurgia de ridicare a feţei?

În general, acumulările de lăsare şi de grăsime apar pe faţa multor oameni cu vârsta de peste 50 ani. Cel mai deranjant lucru pentru o persoană e reprezentat de neregularităţile pielii fălcii şi zonei gâtului , ca si de îndoiturile din faţa urechii. În această etapă, chirurgia de ridicare a feţei este necesară, iar întinerirea ar trebui să fie atinsă cu success.

Voi simţi o durere intensă dupa chirurgia de lift facial?

Aşa cum se întâmplă după toate procedurile chirurgicale, dureri slabe pot fi simţite pentru câteva zille după  lift facial. Asemenea dureri pot fi evitate uşor cu ajutorul medicamentelor date pacientului după operaţie. Umflături şi răni vor apărea pe faţă; totuşi, nu le lăsa să te facă să simţiţi vreo frică sau anxietate. Într-o lună, vei observa că îţi vei reveni de la aceste condiţii. Vei putea să te întorci la treabă şi la viaţa normală, două săptămâni după chirurgia de lift facial.

Va lăsa chirurgia de lift facial urme pe față?

Deoarece în general cusături speciale şi pansamente sunt folosite în chirurgia de lift facial, urmele care se vor forma pe faţă vor fi minime. Pentru că urmele vor fi pe scalp, ele nu vor fi observate. Urmele care se vor forma din cauza întinderii pielii din jurul urechii vor trece de asemenea neobservate întrucât se vor afla pe linia ce uneşte urechea şi faţa, sau chiar sub lobul urechii.

Se va schimba expresia facială generală după operaţia de lift facial?

Pentru că fiecare persoană are o stare anatomică specifică, chirurgul ar trebui să ia în considerare aceast lucru şi să înceapă operaţia de lift facial în concordanţă. Operaţia ar trebui să fie făcută de un chirurg care ştie anatomia îmbătrânirii.

Cât timp durează să te recuperezi după operaţia de lift facial?

După operaţie, vindecarea tăierii de pe faţă durează aproximativ 7 – 10 zile. Vindecarea edemelor post operatorii durează  între 2 şi 3 luni; totuşi, edemele sunt printre problemele care dispar într-un timp general scurt. În urma chirurgiei de lift facial, pacienţii se pot întoarce la muncă după 2-3 săptămâni. Operaţia de lift facial poate fi făcută singură, sau împreună cu alte proceduri chirurgicale precum ridicarea frunţii, blefaroplastia, sau rinoplastia. Într-o operaţie făcută în acest mod, ar fi bine de ştiut că alte proceduri au un timp diferit de vindecare.