Procedura cosmetică de umplere facială nechirurgicală | Med Turkish

UMPLERE

Obturaţia facială este una dinte procedurile cosmetice nechirurgicale, care implică injecţiile subcutanate de filler. Cu aceste proceduri de umplere, ridurile fine şi profunde de pe piele sunt eliminate, urmele sunt tratate, buzele subţiri sunt îngroşate, gropiţele de pe faţă sunt eliminate, iar obrajii devin plini. Datorită acestor umpluturi, expresia ta facială obosită este îndepărtată prin obturaţia facială, și astfel este posibil să pari mai tânăr şi să scapi de riduri într-un timp foarte scurt fără operaţie. În primul rând, este evaluată starea ta de sănătate înainte de procedeul de umplere, pentru a ne asigura ca tratamentul va fi administrat în cel mai adecvat mod. După finalizarea tuturor proceselor de planificare, marcăm locurile de aplicare pe faţă. Majoritatea materialelor de umplere conţin anestezice locale menite să asigure o aplicare mai confortabilă. Această procedură de umplere durează aproximativ 15 minute. Este posibil să vezi rezultatul procedurii imediat. După aceasta, nu vei experimenta nicio pierdere a expresiei faciale în muşchi, deoarece este o procedură prietenoasă cu corpul, care nu prezină efecte secundare.

Care sunt aplicații făcute cu procedura de umplere facială?

Există 9 aplicaţii făcute cu procesul de umplere a feţii. Acestea includ:

Eliminarea ridurilor din suprafaţa de contur a ochiului şi a picioarelor de cioară.

Eliminarea liniilor de pe frunte.

Îndepărtarea ridurilor de deasupra şi din jurul buzelor.

Mărirea buzei, rotunjirea buzei, şi accentuarea conturului buzei.

Umplerea găurilor cauzate de urmele de acnee.

Umplerea prăbuşirilor din regiunea pomeţilor

Umplerea suprafeţelor de pierdere în volum în regiunea obrajilor

Umplerea vârfului nazal şi a crestei nazale.

Umplerea bărbiei

Cum îşi arată efectele procedura de umplere a feţii?

În mod principal, materialul de umplere a feţei îşi arată efectul aducând o creştere în volum în suprafaţa injecţiei, şi prin ridicarea pielii de deasupra astfel încât aceasta să fie întinsă. Astfel, diferenţa de nivel a suprafeţei prăbuşite sau găurile cu suprafeţele sănătoase din jur sunt reduse.

Cum se desfăşoară procedura de umplere facială?

Cantităţi mici de material de umplere facială sunt injectate în locul de aplicare, cu ajutorul unui ac fin. Procedura de injectare a materialelor de umplere durează aproximatv de la 20 până la 30 de minute. Rezultatul poate fi observat la sfârşitul procedurii. După procedură, te poţi întoarce la ativităţile tale zilnice.

Voi simți durere în timpul injecţiei cu material de umplere?

Umplerea facială este o procedură foarte confortabilă care durează puţin timp. Deoarece acele ascuţite sunt folosite în timpul procedurii, nu vei simți nicio durere. Dacă te vei confrunta cu vreo durere, creme analzegice şi comprese cu gheaţă pot fi aplicate. În cazul în care e e necesar,  tehnici de anasteziere a nervului sunt utilizate de asemenea. Mai mult, materialele de umplere injectate conţin și ele analgezice.

Pot să am proceduri nechirurgicale împreună cu umplerea facială?

Efectuarea de umplere facială împreună cu alte proceduri nechirurgicale este cosiderată a fi incontestabilă. Mai mult, umplerea facială se execută în general împreună cu acele proceduri care dau rezultate cele mai bune. De exemplu, rezultatele estetice cele mai de succes vor fi atinse datorită procedurii botox efectuată pe glabelă, frunte şi suprafaţa de contur a ochilor în plus în regiunea de sub ochi şi bărbie. Metoda cea mai potrivită pentru tine este determinată prin ascultarea cerinţelor tale în timpul unui interviu.