Dental ( Implant ) Treatment Service in Turkey | Med Turkish

METODELE DE TRATAMENT CHIRURGICAL AL OBEZITĂŢII

THE TUBE STOMACH SURGERY (SLEEVE GASTRECTOMY) ( chirurgia de tub stomacal ( gastrectomiei cu  mânecă ))

Gastrectomia cu mânecă, numită şi chirurgia de tub stomacal , reduce volumul stomacului ( aproximativ 60 – 100 CCS ), pacienţii având puţină mâncare ca să se simtă saţios. De aceea, o anumită secţiune a stomacului este îndepărtată şi tubul este operat ( aproximativ de mărirea unei banana )

GASTRIC BYPASS ( bypass-ul gastric )

Chirurgia de bypass gastric, , stomacul, ocoleşte o porţiune mare a unui volum mic şi astfel sunt planificate să se pregătească departamentul stomacului şi intestinele mici. Mai multe tipuri de chirurgii printre care cea bariatrică duce la dezactivarea unei porţiuni din intestine, reducând volumul stomacului şi o parte din mâncare care este consumată va fi descărcată fără a fi absorbită. Astfel, dacă amândouă sunt umplute cu mâncere mai puţină mâncare este absorbită. .

ROBOTIC SURGERY IN OBESITY SURGERY METHOD ( chirurgia robotică în metoda chirurgicală a obezităţii )

Dacă chirurgia este recomandată de chiturgul general pentru a avea sub control greutatea, această persoană poate fi cadidatul pentru chirurgia obezităţii. Aceste operaţii trebuie să fie reduse şi volumul stomacului să fie mai redus mai repede astfel încât pacientul să mănânce mai puţin.