OBEZITATEA :

Obezitatea este una dintre problemele de sănătate cele mai mari. În toate ţările aflate în tranziţie, mediul şi mâncarea nesănătoasă afectează stilul de viaţă care este tot mai vicios şi duce la problem de greutate.

De aceea multe departamente merită o aborrdare disciplinată.

Pentru început în tratamentul obezităţii trebuie abordate obiceiurile de mâncare, echilibrul hormonal şi tulburările psihologice dar şi sănătaatea profesională.

În ce priveşte tratamentul acesta de lungă durată, tu şi copilul tău aveţi un doctor în care puteţi avea încredere că va crea o nouă persoană.

Se oferă servicii de spitalizare, diagnostic şi tratament în ce priveşte obezitatea la Istanbul, Adana, Konya, Kayseri.

Motive multiple precum  boli ce ies şa iveală afectează organelle din corpul uman din cauza obezităţii. Deci, munciţi împreună în armonie cu mediul unde multe ramuri ale tratamentului sunt planificate. .

Toţi pacienţii cu obezitate  sunt evaluaţi de un consilier din domeniile endocrinolog, nutriţionist, psihiatric, fizioterapeutic. Dacă e necesar, pacientul e examinat şi de un cardiolog sau un specialist în medicină toracică. Pacienţii sunt văzuţi de specialişti în  chirurgie bariatrică sau generală.

Factorii care influenţează obezitatea, aplicaţi pentru toţi pacienţii sunt obiceiurile de a mânca, problem psihologice, starea de sănătate prin combinaţia de problem precum revizuirea în detaliu. Programul pentru pacient este determinat de revizuire. Opţiunile care pot fi incluse sunt terapia de nutriţie, exerciţiile fizice, tratamentul medical şi cel chirurgical.

APPROPRIATE INFRASTRUCTURE ( infrastructura adecvată )

Problemele sunt organizate în concordanţă cu infrastructura pacientului care se luptă cu obezitatea. Echipamentul, camera de operaţie, unităţile de îngrijire intensivă, toul de la paturi la camera sunt organizate în funcţie de ceea ce au nevoie pacienţii.

Pentru mărimile diferite ale corpului şi problemele de greutate se foloseşte MRI. Analiza corpului se face şi cu un computer tomograf.

Serviciile de sănătate în multe discipline medicale sunt strânse la un loc, unde multidisciplinaritatea abordează pacienţii prin diagnostic şi tratament.

OBESITY DIAGNOSIS TREATMENT SERVICES ( servicii de tratament pentru diagnosticarea diabetului )

Pentru a furniza protecţie se foloseşte abordarea multidisciplinară în tratamentul obezităţii implementată fără cusătură cu scopul de a diagnostica şi trata pacienţii ca să piardă în greutate.