Terapia implantului

Implantul este plasat în osul maxilarului ca să sprijine implantul şi rădăcinile dinţilor artificiali  care sunt făcute. Sunt făcute pentru ca să înlocuiască dinţii lipsă, de lungă durată şi pot fi folosiţi pe dantură fixă sau parţial schimbătoare, rădăcini permanente artificiale în funcţia de mestecare a pacientului şi estetică.

Implanturile sunt plasate în osul maxilarului a dintelui lipsă  ca să păstreze funcţia şi estetica  care este rădăcina dintelui artificial. Grosimea implantului şi lăţimea şurubului  este o structură particulară. De aceea,  implantul tinde să fie plasat în zona  osului maxilarului, impantul trebuie  şi să se potrivească.

Calitatea osului este unul dintre factorii care afectează succesul implantului. Cât timp rămân în gură înainte de tratament  şi implanturile trebuie de asemenea să se asigure că sunt gingii sănătoase.

Sunt importante în aplicarea implantului, şi în succesul al unuia dintre cei mai importanţi factori care afectează structura osoasă. Peroana trebuie să aibă un ţesut potrivit pentru implant până la os. Ar trebui să fie asigurat  după detectarea ţesutului osos  şi planificarea implantului ar trebuifăcută. Înainte de procedura de implant dentar, trebuie efectuat în mod necesar un examen clinic şi radiologic.

Dacă structura osoasă a unei personae pentru implant şi starea generală de sănătate, dacă este cazul la limită de vârstă. Sănătatea este un factor mai important decât vârsta. Aplicaţiile implantului sunt preferate nu doar de tineri care nu şi-a completat creşterea oaselor.

Durata poate varia în funcţie de numărul de dinţi de implant care să fie făcuţi. Astăzi, cu o tehnologie ce se dezvoltă în foarte scurt timp, tratamentul este completat. Durerea după extracţia dintelui nu este diferită decât cea  normală.

De asemenea, pacienţii au completat  fără nicio problemă prezenţa implanturilor  în cazurile de tratament şi ei nu se vor simţi deloc comfortabil. În funcţie de preferinţa pacientului în timpul implantului dentar, se foloseşte atât anestezia generală cât şi cae locală.

Atâta timp cât râmân în gură  implanturile şi gingiile pacientul trebuie să fie sănătos.   Implanturile se leagă de os pentru a oferi o perioadă care este printre primele 3 – 6 luni peste implant pentru a minimize sarcinile.