CHIRURGIA LASIK 

Tratamentul lasik este o procedură efectuată ca să trateze tulburările de focalizare. Procedura de . tratament lasik începe cu amorţirea corneei situată în partea exterioară a ochiului. Câteva picături de medicament ar fi adecvate pentru amorţire. Astfel, pacientul nu suferă nicio durere în timpul tratamantului. O clapă subţire este apoi îndepărtată din stratul transparent al ochiului. Clapa este pusă dinnou la locul său, şi procedura s-a incheiat. Acest tratament durează 2 sau 3 minute pentru fiecare ochi. După tratamentul lasik, pacientul nu trebuie să stea în spital şi poate fi externat după o examinare. În timpul procesului, pacientul poate avea câteva problem precum durere, vedere înceţoşată, ochi lăcrimat, senzaţie de usturime în ochi pentru câteva ore.

Oricine care are peste 18 ani, şi al căror număr de ochelari nu s-a schimbat în ultimul an, este un candidat potrivit pentru tratamentul lasik. Lasik este o procedură de tratament realizată pentru a trata myopia, astigmatismul şi hipermetropia. Ceea ce este important pentru acest tratament este potrivirea cu structura ochiului mai degrabă decât numărul la ochelari.  Va fi bines ă foloseşti medicamente pentru o săptămână după tratamentul lasik. Tu trebuie sî-ţi protejezi ochii de contactul cu apa şi să porţi ochelari de soare apropiaţi mai des pentru o perioadă de o lună după operare.

Cum se realizează procedura lasik? Mă va durea?

O clapă fină se ridică din vârful stratului de cornee, şi şi apoi se aplică laserul pe strat pentru a corecta defecctele, şi apoi clapa este amplasată iar în locul său. Nu  vei simţi durere în timpul operaţiunii datorită picăturilor anestezice aplicate în ochi. Pleoapele se vor ţine deschise în timpul operaţiunii, prin intermediul deschizătotilor de capace. Deoarece nu veţi putea vedea raza laser în acest moment, vi se va cere să vă uitaţi la lumina roşie. Nu vei simţi niciun discomfort sau durere în procesul de vindecare după operaţiune.

Care este vârsta apropiată pentru tratamentul cu laser?

Această procedură de tratament nu se efectuează pe oaameni ce au sub 18 ani. Limita vârstei inferioare este 18 dar nu este nicio limită de vârstă superioară. Touşi, tu trebuie să-ţi faci a examinare a ochiului pentru a şti dacă acest tratament ţi se potriveşte.

Cât durează o operaţie lasik? Are loc o însângerare în timpul operaţie?

Chirurgia lasik durează în jur de 2 la 3 minute pentru fiecare ochi. Operaţia nu va întâmpina  greutăţi pentru că durează prea puţin timp. Deoarece stratul de cornee fără vene a ochiului va fi operat, însângerarea nu va avea loc. Nu vei simţi nicio durere pentru că procedura se va efectua sub anestezie. Totuşi, tu poţi avea dureri, înlăcrimări şi o senzaţie de usturime în ochi pentru o perioadă de 5 la 6 ore după operaţie.

Ar fi riscant să-mi mişc capul şi ochii în timpul operaţiunii lasik?

Mişcarea capului şi a ochilor în timpul operaţiunii nu are niciun risc. Trăsătura cea mai important a operaţiunii lasik este abilitatea sa de a asigura siguranţa la nivelul cel mai mare, prin intermediul sistemului său de urmărire a ochilor. Aceasta se datorează faptului că ochii nu se mişcă neintenţionat, indifferent cum vom fi tentaţi să-I mişcăm. Pentru a atinge acest lucru, ochiul trebuie să fie centrat în mod précis. Chiar dacă ochiul tău se mişcă apoi, raza laserului se va mişca în aceeaşi direcţie. Când îţi mişti  capul cu ochii, procedura se va opri. Când doctoral îţi poziţionează capul, se va relua  procedura.

Ce voi face după tratamentul lasik? Care sunt punctele de luat în considerare?

Deoarece ochii tăi nu vor fi acoperiţi cu  bandaje după tratamentul lasik, tu vei putea să te externezi în aceaşi zi. Dacă pui picături în ochi în mod regulat şi nu –ţi atingi ochii în primele 24 de ore  postoperatorii,  tu te vei reface repede. Este normal să simţi o durere uşoară, senzaţie de usturime şi lăcrimare în ochi pentru câteva ore după operaţiune. Odată ce treci prin acest process, te poţi întoarce la viaţa ta zilnică, şi poţi merge la serviciu în ziua următoare. Purtarea ochelarilor de soare mai atent după operaşiune te va proteja împotriva razelor soarelui.

Misiunea noastră

Medturkish este un centru profesionist de asistent medical cu sediul în Istanbul, Turcia. Am dobândit toată experiența noastră pe scena internațională, oferind pacienților noștri străini soluții de servicii rapide cu profesionalism și atenție singulară. Nu numai despre sănătate, ci și despre călătorii, cazare, transport și sfaturi.

Cu aproape 1500 de parteneri de soluții în domeniul sănătății, oferim posibilitatea de a trata pacienți din întreaga lume, oferind soluții personalizate pentru nevoile acestora.

Colaborăm cu spitale, laboratoare și centre de sănătate cu certificări precum, JCI – Joint Commission International, TS EN ISO 9001 Quality Management Certificate, ISO 14001, ISO 27001, SKS, TS EN ISO 15189, oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate cu dotări speciale.