TRANSPLANT DE PĂR FUE

Transplantul de păr FUE, Foliculii de păr sânătoşi fue, luând o metodă anumită, este transferul în zona de chelie. Din 2004, metoda fue, care este o tehnică care se aplică avansurilor tehnologice, este o tehnică care este foarte vulnerabilă, şi continuă să se dezvolte din ziua în care a început să fie aplicată. În tehnica fue, rădăcinile părului, “zona donatoare cunoscută ca” partea din spate a părului de la 0,7 la 1 mm capetelele pentru micromotoare cu ajutorul părului e rar şi regiune unde este cusut la unul se va lua. Extrase din zona donatoare al fiecărei rădăcini, 2 sau 3 conţin celulele părului, şi aceste unităţi se numesc grefe. Fiecărui pacient câtă grefă va trebui să se facă în consultaţie înainte de operaţiune, doctorul decide.

Cum se face transplantul de păr fue?

Transplantul de păr cu tehnica fue este partea de pregătire pentru prima fază a operaţiunii care să fie făcută. În pregătirea acesteia, care durează aproximativ o oră, sunt atraşi de fotografii pacienţilor, transplantul de păr se va efectua să fie mai scurt decât 1 mm şi în toată regiunea unde părul este ras. În cele din urmă, foliculii părului vor fi “o zonă donatoare” care este amorţită folosind un anestezic local. Rădăcinile părului din timpul celei de-a doua fază de operare “ zona donatoare a fost desemnată ca” începe din această regiune. Aces proces se face cu anestezic locale şi durează aproximativ 3 ore. Primite la rădăcinile părului unde sunt temperaturi de +4 – +10 grade celsus într-o soluţie specială a fost suspendată. În următoarea fază a operaţiunii pentru localizarea foliculilor părului  canalului o operaţiune deschisă se efectuaează. Zona este amorţită pentru ca în aceasta să fie făcut un transplant de păr. Foliculii părului în funcţie de adâncimea şi subţirimea unui canal privat sunt folosiţi. În faza finală a operaţiunii se amplasează în canalele deschise din rădăcinile părului. Această fază durează aproximativ 3 ore, toată operaţiunea durează între 6 – 9 ore.

Transplantul de păr după operaţiune doare?

Foliculii de păr din transplantul de păr fue se acoperă cu un bandaj după operaţie. Acest bandaj se înlătură în 1 – 2 zile. Pacientul poate avea dureri slabe prin anibiotice şi eliminarea durerii este dată împotriva riscului de infecţie.

Transplantul de păr fue după cât timp va ţine?

Rădăcinile părului transplatat în aproximativ o sptămână, devin solide. În acest timp pacientul se curăţă cu grijă în operaţiunea de spălare în câmpul kabuklanmal a capului. De-abia transplantate rădăcinile părului după 2 – 3 săptămâni, alungirea se opreşte şi părul este călcat. Motivul pentru aceasta este ruperea părului, şi rădăcina părului,  rămâne la loc. După o săptămână, părul tău începe să crească dinnou în regiunea din faţă la 6 – 8 luni şi fiecare vârf din zonă ia o formă în 8 – 12 luni.

Se lasă vreo urmă după transplantul de păr fue?

Poate  avea loc tehnicile de transplant de păr fue cu foliculi de păr mai mici de 1 mm în timpul operaţiunii din regiunea de primire sau urmelor pe zonele cheli. Această arie ascunde urmele de pe păr pentru o perioadă mai lungă. Tehnica fue fără urme este considerată o aplicaţie.

Ce trebuie să iau în considerare înainte de transplantul de păr?

După operaţiunea de transplant de păr perioada de refacere este de 7 – 10 zile pentru că ai nevoie dacă munceşti, să obţii un permis. Înainte de  operaţiune diluanţi de sânge de la  operaţie precum aspirina, antidepresive, calmante, pilule şi multivitamine precum vitamina E şi B, nu trebuie să bei. Folosirea alcoolului trebuie să fie necontinuă cu 7 zile îniante.

Ce trebuie să iau în considerare după transplantul de păr?

Transplantul de păr fue este facut în zona , care trebuie să fie protejată 7 – 10 zile. 1 bandajul care trebuie  amplasat la sfârşitul operaţiunii. Sau 2 pe zi va fi extras. Părul trebuie să fie spălat în fiecare zi. Cum să-ţi speli părul îţi va  explica doctorul tău. 7. Ziua începe cu mângâierea scalpului. Pentru 2 săptămâni după operaţiunea de transplant a părului, piscina, marea, activităţile de pescuit,  să stai departe de obţinerea rezultatelor celor mai bune de la operaţiune este important.

Cine este eligibil pentru transplantul de păr fue?

Orice individ fără probleme de sănătate poate avea un transplant de păr. În timpul examinării, stilul părului tău, analiza părului şi a regiunii de emitere de către doctoral tău vor determina dacă  analiza va fi efectuată şi adecvată sau nu.

DHI hair transplantation : direct hair implantation ( implantarea directă a părului )

 

Metoda creion (  tehnica stiloului implantator ) sau DHI ( implantarea directă a părului ), recuperată prin metoda fue ale rădăcinilor stiloului ( implantator ) care este injectat în piele prin intermediul acesteia. Mai avansat în câmpul transplantului de păr, cu success, făcând procesul de vindecare nedureros şi rapid.

IDP este plantată în zona cu tehnicile acestea. Fiecare păr este un fulicul, un unghi unic, direcţia şi adâncimea sunt plantate ca implantarea directă a părului să fie rădăcină vie, dezvoltată maxim pentru a fi inclusă cu un stilou. Părul şi materialul plantat ce va creşte de-a lungul vieţii nu se va pierde. Toată procedura va fi tratată de doctori antrenaţi prin implantarea directă a părului. Transplantul de păr prin împlantarea directă a părului foliculi de păr din zona donatoare prin îndepărtarea zonei individuale se prepară ca  părţi de 1 mm sau mai mici cu  unelte speciale. Rădăcinile, fiind deconectate de la fragmentare, se aplică şi sunt păstrate la o temperatură potrivită. Zona de plantat, rădăcinile părului, de 1 mm sau mai mică, pregăurile şi decupările sunt însămânţate direct înaite de a se deschide tehnica cu creionul de implantare directă a părului. Adâncimea, direcţia şi unghiul fiecărei grefe se dă.

Avantajele metodei cu stilou

Păr subţire mai adesea pentru că vârful stiloului este făcut.

Părul mai uşor cu o direcţie creion este dotat  pentru a primi un aspect natural .

Nu este obligatoriu să deschizi canalul într-o zonă unde părul existent nu se va strica.

Scobirea în locul însângerării devine mai mică în Octombrie pentru că nu există nicio obligaţie, apoi o vindecare rapidă are loc. Formarea de urme nu există pe scalp.

Octombrie se va ţine în regiunea de tăiat, părul nu se cere.

Rămânerea în viaţă a ţesuturilor ratei este mai mare.

Există răni mai mici la transferul rădăcinii.

O eleganţă maximă şi o înfăţişare complet naturală este atinsă.

Aplicaţia

Rădăcinile retrase cu metoda fue este inlocuită cu cea a stiloului de către asistente. Profunzimea stiloului doctorului, prin ajustarea direcţiei şi vârfului rădăcinei se injectează în piele. Acul se retrage şi rămâne automat sub pielea rădăcinei.

Itemi la fel de des ceruţi din cauză că aceştea sunt mai subţiri de 1 mm, dacă te apropii, existând între regiunile fără păr tăiat mai mic, barbă şi nu lasă nicio urmă din octombrie este posibil. De asemenea un aspect complet natural se poate face în noiembrie. Două stilouri de diferite mărimi şi ace tu preferi. 1. Modul şi 2 grefe de 0,8 mm; 2 grupe, 3 grupe şi 4 grefe pentru ace de 1 mm.

Ariile de aplicare

Transplantul părului

Transplantul bărbii

Transplantul mustaţei

Cultivarea Nov