Transplant de păr pentru femei (implanturi) | Med Turkish

Transplant de păr pentru femei în Turcia

 

Căderea părului este o experiență jenantă pentru multe femei. Experți în restaurarea părului, specializați în tratarea căderii părului feminin și în ajutarea femeilor să-și recapete încrederea pentru a face față în fiecare zi cu un păr frumos și îndrăzneț.

Deși căderea părului poate părea mai degrabă o problemă a bărbaților decât a unei femei, femeile sunt aproape la fel de susceptibile la căderea părului – sau la rărirea părului la orice vârstă – și din mai multe motive.

Una din trei femei suferă de căderea părului. Pot exista mai multe motive pentru căderea părului la femei. Există o mână de factori care pot contribui cu ciclul natural de creștere a părului – medicamente, boli, infecții sau substanțe chimice – toate acestea au potențialul de a împiedica părul să-și finalizeze ciclul natural de creștere.

FUE Femei Transplant de păr în Turcia

 

Forma liniei părului feminin diferă semnificativ de cea a sexului opus. În loc de o linie de păr care se retrage frontal-temporal, ca la bărbați, linia părului unei femei este înclinată în jos și este rotunjită.

Specialiștii noștri în transplant de păr de sex feminin recreează cu meticulozitate și compasiune fiecare unghi pentru a se asigura că modelul de transplant de păr feminin creat completează aspectul părului feminin tânăr.

În plus, ei iau în considerare factori importanți – vârsta pacientului, etnia, forma capului, trăsăturile feței, stadiul căderii părului – pentru a dezvolta cea mai eficientă tehnică de restaurare a părului.

Recuperarea transplantului de păr feminin

 

După un transplant de păr feminin, scalpul dumneavoastră poate fi dureros și sensibil. Chirurgul dumneavoastră de transplant de păr vă poate cere să luați analgezice timp de câteva zile. De asemenea, va trebui să purtați bandaje pe scalp cel puțin o zi sau două. De asemenea, medicul poate prescrie un antibiotic sau un antiinflamator care să fie luat timp de câteva zile.

Majoritatea pacienților se pot întoarce la muncă la 2-5 zile după transplantul de păr feminin. Părul inlocuit va cădea – în decurs de 2-3 săptămâni de la operație – ceea ce este complet normal. Ar trebui să începeți să observați părul nou în câteva luni. Unii chirurgi de transplant de păr prescriu minoxidil (Rogaine) pentru a promova creșterea părului după transplantul de păr.