TRANSPLANTUL DE PĂR SAFIR

Părul de safir mai des face facilităţi, transplantul de păr fue, tehnica care permite obţinerea celor mai naturale rezultate în versiunea îmbunătăţită a aplicaţiei. Cea mai bună cale de a posta numărul cel mai larg de transplant de păr a unei posibile grefă este una dintre criteriile de success importante. Părul transplantat şi o asemenea înfăţişare naturală este o procedură cât mai des şi trebuie să rămână cea pe care n-o poţi înţelege.

Transplantul de păr de safir fue este metoda care va atinge excelenţa în viitor. Noi putem să spunem că vrem cel mai mult.

Microcanalele cu  cuţite de safir Combo  pentru a obţine un volum maxim datorită foliculilor de păr din regiunea donatoare pentru a putea evalua destinatarul din regiune, dezvăluie un loc de top cu posibilităţile unei soluţii de transplant de păr.

Transplantul de păr de safir fue este alegerea celor care visează la perfect, cele mai bune rezultate de transplante de păr.

Transplantul de păr de safir, tehnica de transplant de păr de safir fue, aplicată cu un stilou chirurgical special ascuţit printr-un  minereu produs dintr-o versiune avansată  invazivă la minim.

Adusă ca o soluţie permanentă pentru pierderea părului, chirurgia de transplant a părului, tehnica fue împreună cu dezvoltarea pe scară largă începe să fie implementată. Foliculii de păr colectaţi de zona donatoare, adăugarea fără păr la canalul individual a zonei de aplicare micro-chirurgiclă, deşi este o zonă largă ce se întinde de la 4 mii la 6 mii un număr de vânătăi micro – deschise, în total, provoacă leziuni de ţesut semnificative.  Tehnica de transplant de păr de safir fue minimalizează aceste microrăni ce cauzează accidente de ţesut.

Lamele ascuţite în formă de canale deschise de safir sunt mult mai mici. O tăietură chirurgicală este uşoară, scurtează în mod semnificativ procesul de vindecare a rănii, reduce deformarea ţesutului şi ajută la obţinerea rezultatelor de refacere a părului mai natural.

Unshaven Hair Transplant: ( transplantul de păr neras )

La începutul operaţiunii din lumea modernă a esteticii bărbaţilor cea mai preferată metodă este transplantarea. În zilele noarte, răzuirea părului de la 0 la o operaţie de transplant de păr neras poate şi efectuată fără a fi lovit.

Numirea căderii părului primilor zece bărbaţi începe cu deschiderea regiunii golfului. Linia de păr din faţă se pierde, şi apoi partea din faţă cu cele din spate  încep să se deschidă. Mai ales în cazul în care tot părul este curat de partea superioară a golfului frontal  el nu trebuie să se radă. Diluarea părului între el în situaţii în care se poate intra uşor fără bărbierit. Astfel  operaţia de transplant de păr poate fi efectuată.

Care are aproximativ 4 cm lungime pe ceafă, în special bărbaţii, unul cu părul lung şi 2 bare fâşie, bărbierit atent zona rasă după 2 – 3 zile,aşa de natural încât nimeni nu va observa, să treacă părul fără bărbierit.