Dental Smile Design Treatment Turkey | Med Turkish

ZÂMBETUL RELEX

Zâmbetul ( extracţie lenticulară de mică tăiere ) ReLEx ( extracţia lenticulară refractivă ) este un nou tratament nechirurgical realizat la clinici prestigioase din lume. Se deosebeşte de tratamentul classic cu laser prin caracteristicile sale care nu implică procesul de luare a clapetelor şi nu necesită o a doua aplicare cu laser. Zâmbetul relex este o procedură ideală realizate în special pe grupuri ocupaţionale la riscul de a fi expuse impactului, precum şi pacienţii care au miopie avansată. Zâmbetul relex, o procedură nechirurgicală realizată pentru a trata myopia şi astigmatismul într-un mod specific pacientului, face posibil să trateze miopia de până la -12D ( dioptriile ) şi astigmatismul de până la 5D. Primul avantaj al tratamentului cu zâmbetul relex este că permite o operaţie laser pe cornee. În plus, are şi alte avantaje, cum ar fi asigurarea unei mai bune conservări a biomecanicii corneene, o operare mai uşoară într-un singur pas şi rezultatele cele mai apropiate de starea naturală. Tratamentul zâmbetului relex începe prin a face o lenticulă subţire în cornee folosind lumina laserului. Chirurgul apoi îndepărtează acest ţesut, format să corecteze eroarea de refracţie, prin incizia de 3 – 4 mm format pe cornee. Odată ce el/ ea îşi corectează eroarea de refracţie prin înlăturarea lenticulei format în cornee, operaţia este completă. Deoarece nu implică un lambou cornean, biomecanica corneeană este afectată mai puţin decât alte chirurgii cu laser.

Care este descrierea scurtă a Zâmbetului Relex?

Zâmbetul Relex este un tratament cu laser nechirurgical fără durere realizat în prestigioase  clinici din lume, într-un mod specific pacientului. Cu procedura Zâmbetul Relex , rezultatele cele mai apropiate de  condiţia naturală  pot fi atinse, şi poate asigura mai puţină uscăciune a ochilor.

Care sunt trăsătuirle procedurii Zâmbetului Relex?

Principala trăsătură a procedurii Zâmbetului  Relex este că permite o operaţie nechirurgicală. Permite o intervenţie chirurgicală  într-un singur pas, conservarea  structurii corneene, rezultatele cele mai apropiate de  starea natural, mai puţină uscăciune a ochilor, şi aplicabilitatea  cazurile avansate de pentru  miopie şi astigmatism sunt caracteristicile sale cele mai importante.

Care sunt paşii procedurii Zambetul Relex?

Mai întâi, o lenticulă subţire, numită o parte din ţesut este creat în vârful stratului transparent al cornneei prin folosirea luminii laserului. Chirurgul apoi îndepărtează acest ţesut, format să corecteze eroarea de refracţie, printr-o incizie de 3 -4 mm. , Odată ce eroarea  de refracţie este corectată  prin îndepărtarea lenticulei formată în cornee, operaţia este completă.